05 juni 2016

#169 Livfull (125/366)

Öppen

Att få spelrum, yta och en plats att få vara sig själv. Må vara en liten vrå vid en dator där kreativiteten speglas i ettor och nollor. Eller en golfbana där bollen utmaningarna och det egna mind-setet är i fokus. Det är viktigt för själen. Det är viktigt för återhämtning. Det är viktigt för de du håller kära. Det är viktigt för Dig!
Likt den lilla ån som för någon månad sedan isandes forsade bland grå stenar och vissna blad, inte gav upp utan oförtröttligt rann vidare och nu livfullt porlar fram genom sommargrönskan. Får  även vi streta på genom de grå vindpinade tiderna för att nu kunna njuta av värme och kärlek, bara vi inte gav upp på vägen och fastnade i ett mentalt isblock.

#169 Livfull
µNikon D5100  -  VNikkor 18-55 DX VR  -  ¹1/80s  -  ƒ/10400 -  $24mm

2 kommentarer:

  1. Du skriver verkligen tänkvärt och fint till många av dina bilder vilket jag gillar mycket. En väldigt vacker bild på den livfulla ån nu omgiven av så mycket grönska men då och snart igen isande kall och utan allt det gröna. Det gäller verkligen att njuta och att ta tillvara på nuet. Att kunna se det positiva i det stora hela även när det regnar, är grått och kallt är det inte alla förunnat att klara av.

    SvaraRadera