10 februari 2016

#218 Original (39/366)

Orörd

Gör nu ett litet experiment. Visar en bild i originalutseende som jag tidigare redigerat och ändrat fokus på och lagt upp på 365. Se "I ett fönster". Jag tog bilden för att fånga den lilla stugan i det vackra vintervädret. Den ligger på en camping bara ett stenkast från badplatsen och husvagnsplatserna. Men ändå helt för sig själv. Sjön är alldeles bakom mig där jag stod och tog bilden.

#218 Original
µNikon D5100  -  VNikkor 18-55 DX VR  -  ¹1/250s  -  ƒ/8  -  140  -  $30mm

4 kommentarer:

 1. Så läckert att det blev så stor skillnad på bilderna beroende på vad du valde att sätta i fokus! Kul att få se originalet och få jämföra. Lika men ändå olika, fina på olika sätt!

  SvaraRadera
 2. Hittar inte bilden "I ett fönster" när jag tittar igenom dina inlägg. Synd, för det hade varit roligt att jämföra. Den här bilden är iallafall supersnygg med fin skärpa och mustiga färger. Sen är jag ju väldigt svag för trähus och tegel :-) Något som inte används här på ön. Ska kika igen om jag finner den andra bilden :-)

  SvaraRadera
 3. Bra tolkning! Fina färger och härligt ljus.

  SvaraRadera
 4. Fattar inte hur jag kunde missa bilden, den var ju så nära och jag borde ju ha känt igen huset :-) Nu har jag jämfört och båda är toppenbra och så olika men ändå lika för det är ju samma hus ;-) Gillar båda och att du fotat ur olika perpektiv. Kul :-)

  SvaraRadera